Home >
Werkgevers

3ICT

Professioneel – Betrouwbaar – Flexibel Een team met professionals Het team van 3ICT bestaat uit gedreven en ervaren professionals die allen beschikken over de benodigde kennis en certifi..

3ICT

Asterisque

Ook zin om te werken in een team met enthousiaste en innovatieve collega's? Dat kan! Asterisque komt graag in contact met gekwalificeerde en gemotiveerde mensen.

Asterisque

Avinty

Avinty ontwikkelt slimme software die de zorg optimaal ondersteunt. Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd. Hierdoor kan de zorgprofessional excelleren. ..

Avinty

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bestaat sinds januari 2002. De oprichting van BKWI vloeit v..

BKWI

Media Buying Systems

In the early nineties the founder of Media Buying Systems, Allard Posthumus, was obsessed by TV audience ratings... ...Using data to optimize TV and radio programs and advertising campaigns inspired ..

Media Buying Systems

QoppoConsult

Kwaliteit die voortkomt uit ambitie en werkplezier. Daar gaat QoppoConsult voor. Bij Qoppoconsult werken gepassioneerde professionals. Ervaren en vindingrijk, tikkeltje eigenwijs maar dat hoort bij bi..

QoppoConsult

Squerist

Ben je op zoek naar een werkplek die voortdurend zoekt naar nieuwe manieren om meerwaarde te creëren bij de klant? Wil je met jouw kennis van software en/of testing echt het verschil maken? Dan zit je..

Squerist

3mensio

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is marktleider in 3D-analysesoftware voor de medische sector en gespecialiseerd in de cardiologische richting. De software van 3mensio wordt wereldwijd dagelijks g..

3mensio