Home >
Werkgevers
25

Werkgevers

Advisie

Advisie is een innovatief IT- en consultancy bedrijf voor zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, groothandel en productie. Naast advies en implementatie van ERP-software beschikt Advisie over een..

Advisie

Advitrae

Advitrae is marktleider op het gebied van onderwijslogistieke oplossingen in Nederland. Dagelijks worden duizenden leerlingen en docenten bedient met deze oplossingen. Een van de producten van Advitra..

Advitrae

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bestaat sinds januari 2002. De oprichting van BKWI vloeit v..

BKWI

CloseSure

CloseSure is een innovatief ICT bedrijf met een uitstekende reputatie. Wij werken voor bedrijven in Nederland en indien mogelijk vanaf een van de CloseSure kantoren in Hengelo, Veenendaal, Alphen aan ..

CloseSure

Expleo Group

Think bold, act reliable As technology disrupts all established norms – bringing complexity and uncertainty, alongside new opportunities to improve the world – our mission is to help busi..

Expleo Group

H@ND International

H@ND International We specialise in electronic-value product distribution and related services. We offer a robust, high-availability, highly secure transaction processing system. Complementing this, w..

H@ND International

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.

Qquest

Topicus

Innovatie, efficiency binnen en tussen marktpartijen, meer service, betere prestaties, empowerment, selfmanagementcockpits. Topicus zorgt met haar kennis en techniek voor beter functionerende ketens v..

Topicus