TOP WERKGEVER: GITP

GITP is een Human Resources Development bureau. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen, live assessments, digital tools, analytics en talent solutions.

Over GITP

GITP is specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs optimaal te laten samenwerken met de door ons ontwikkelde digital tools.

Die werkwijze noemen we Talent Intelligence: Digital Tools verschaffen inzichten, onze mensen geven de inzichten betekenis voor heldere en onderbouwde beslissingen.

GITP hoofdkantoor

We werken aan een platform die talenten van mensen in kaart brengt en kijkt in hoeverre die matchen met een functie of hoe ontwikkelbaar iemand is in relatie tot een bepaalde functie. Dit is een SaaS-oplossing via een web application met een SOA architectuur. We gebruiken een combinatie van open-source ontwikkeltools en hosten op Azure kubernetes.

GITP team

Werken bij GITP

Samen met onze medewerkers werken we aan een hoogwaardige, kwalitatieve dienstverlening met een gemeenschappelijk doel. We geven inzicht en daar waar nodig, bieden we ontwikkeling aan professionals, teams en organisaties.

Bij GITP kun je rekenen op een enthousiast team en de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze belangrijke rol. We bieden volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy en ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

 

Recente vacatures:

Tester

Als Tester sta je voor de kwaliteit van onze op te leveren applicaties. Hiertoe voer je testwerkzaamheden uit in de breedste zin. Je werkt in een multidisciplinair team volgens Agile methodiek. Als tester ben je het geweten van het team. Kwaliteit is een teamverantwoordelijkheid, maar jij bent de expert!

GITP
GITP UTRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist