TOP WERKGEVER: Advitrae

Locatie:


Eindhoven

Advitrae is een onafhankelijke Nederlandse onderneming gevestigd in Eindhoven. Advitrae levert logistieke oplossingen voor het onderwijs. Zij vertalen jouw onderwijsconcept naar goed georganiseerde onderwijsprogramma's.

Over Advitrae

Door hun focus op de Nederlandse markt houden zij alle veranderingen in wet- en regelgeving bij waardoor hun aansluiting met jouw praktijk behouden blijft. Verder onderhouden zij nauwe contacten met universiteiten. Hiermee streven zij naar een continue wisselwerking tussen wetenschap en praktijk. Dit om te komen tot concrete oplossingen van hoge kwaliteit. Advitrae beschikt over eigen adviseurs en eigen ontwikkelaars voor hun softwareoplossingen.


Advitrae participeert ook actief in kennisgroepen, zoals SURF en saMBO~ict.

Hun maatschappelijke betrokkenheid laten zij zien door de actieve deelname aan en het steunen van goede doelen zoals Alpe d'HuZes, Serious Request, Mont Ventoux3 of Cycle for Light.

Werken bij Advitrae

Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met getalenteerde collega's aan uitdagende projecten voor onderwijsorganisaties. Er is volop ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Advitrae biedt een passend en marktconform salaris. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen en een auto van de zaak.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist