TOP WERKGEVER: Advitrae

Locatie:


Eindhoven

Binnen de Nederlandse onderwijsmarkt is Advitrae marktleider op het gebied van de onderwijslogistiek, specifiek het proces van formatie, plannen en roosteren. Voor ruim 1.000.000 leerlingen, studenten en docenten worden er planningen en roosters gerealiseerd.

Over Advitrae

Advitrae is een Nederlandse onderneming met vestigingen in Eindhoven en Arnhem. Met een vakkundig team aan professionals faciliteert het bedrijf het onderwijs met logistieke software oplossingen voor de invulling en uitwerking van formatie, planning- en roostering. Dit doet Advitrae voor het primaire- en voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universiteiten. Naast software levert zij diensten als consultancy en training. Op deze manier stelt zij de scholen in staat om goed onderwijs efficiënt, betaalbaar en gepersonaliseerd te organiseren.

Sinds 2020 is Advitrae onderdeel van de Visma Group.

 

Werken bij Advitrae

Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met getalenteerde collega's aan uitdagende projecten voor onderwijsorganisaties. Er is volop ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Advitrae biedt een passend en marktconform salaris. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen en zijn er verschilllende opleidings- en ontwikkelmogelijikheden.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist