Testimonials

Een selectie van onze klanten die we goed hebben geholpen met het invullen van hun test vacatures. Meer weten over hoe JouwICTvacature ook jouw bedrijf kan helpen bij het werven van tester? Kijk op JouwICTvacature zakelijk.

"De meerwaarde die E-sites in de samenwerking met jouwtestvacature ziet is de kwaliteit van de aangeboden profielen en de acceptabele vergoeding die tegenover de geleverde dienst staat."
"René Wijpkema is steeds aandachtig betrokken en bereikbaar geweest in het hele proces en kon waar nodig adviseren op allerlei gebieden. "
"Na een plezierige samenwerking hebben we een geschikte kandidaat via jouwtestvacature.nl gevonden."
"We hebben daartoe regelmatig contact gehad, wat ik als eerlijk, oprecht en betrokken heb ervaren. Samen sparren over de juiste kwaliteiten in de ideale kandidaat."
"Wat mij in het bijzonder aansprak in de aanpak van jouwtestvacature.nl is de transparantie, duidelijkheid en snelheid voor lage kosten."
"Het is jouwtestvacature.nl gelukt om voor ons een professionele test ontwikkelaar te vinden terwijl deze doelgroep op dit moment erg klein is, vooral in onze regio. En dit voor een schappelijke prijs. Hier zijn we dan ook erg blij mee."
"De eerste paar maanden hebben we veelvuldig contact gehad over het type versterking die we zochten. Onze wensen en eisen scherp krijgen en bijstellen. En na ieder gesprek kort evalueren. Het contact is super goed, de persoonlijke benadering is erg prettig".
"Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en het succesvol invullen van twee posities binnen het team van Flashpoint."
'Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via jouwtestvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!'
"De samenwerking heeft er op dit moment tot geleid dat er één senior test developer aangenomen is door TradeTracker en het doel is om dit de komende maanden uit te breiden. We hebben er het volle vertrouwen in."
"Het is jou in twee weken gelukt wat andere partijen (zoals ICTergezocht.nl, lokale advertenties en andere headhunters die talrijker reageerden dan geschikte kandidaten) gedurende maanden niet voor elkaar wisten te krijgen."
"De werkwijze van jouwtestvacature is helder en volgens afspraak, zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen."
"De prijs is voor ons als klein bureau aantrekkelijk en vind ik persoonlijk in verhouding staan tot de gewenste inzet van jouwtestvacature. Dit is duidelijk en transparant."
"I-Real is tevreden over de samenwerking met jouwtestvacature.nl, met name de samenwerking met Rene is als prettig en professioneel ervaren."
"Het tempo en de professionaliteit van jouwtestvacature.nl zijn ons erg goed bevallen."
"Daarnaast heb ik, veel meer dan bij mijn contacten met reguliere recruiters, het gevoel dat gemaakte kosten in verhouding staan tot geleverde diensten."
"Een paar maanden verder zijn wij dan nu voorzien van nieuw personeel voor een zeer schappelijke prijs."
"De snelheid van communicatie en het aanleveren van kandidaten was heel goed."
"Transparant en proactief"
"jouwtestvacature is zeker een aanrader!"
"Voor ons werkt jouwtestvacature.nl als een goede combinatie tussen een jobsite en een recruitmentbureau"
"Met name op het vlak van een duidelijke en transparante kostenstructuur verschilt jouwtestvacature van werving- en selectiebureaus. jouwtestvacature levert kwalitatief hoge kandidaten en biedt hiermee een betaalbare oplossing voor het vinden van personeel."
"Een prestatie die niet is geëvenaard door een veelvoud van "gespecialiseerde" werving- & selectiebureaus waar F&L eerder mee in zee was gegaan."
"Heldere en vooral eerlijke terugkoppeling, korte lijntjes en vlotte afhandeling van onderling gemaakte afspraken maakt dat we tevreden zijn over JouwICTVacature."
"Wij danken René hartelijk voor zijn inzet en begeleiding en zullen bij een eventuele toekomstige zoektocht naar nieuw talent zeker wederom denken aan het inschakelen van jouwtestvacature."
"De werkwijze van jouwtestvacature.nl is voor ons een voorbeeld voor de markt: faire tarieven, zonder marktverstoring en met resultaat."
"René acteerde alert en heeft eraan bijgedragen dat we binnen enkele weken een gedegen senior programmeur konden aannemen."
"Na een aantal gesprekken hebben we onze keuze gemaakt en een kandidaat aangenomen."

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: