Waarom JouwTESTvacature?

JouwTESTvacature.nl is dé test vacaturesite van Nederland.

Wij onderscheiden ons van andere vacaturesites doordat ons gespecialiseerde Resource Team proactief en gericht op zoek gaat naar kandidaten voor jullie openstaande vacatures. Daarnaast onderscheiden wij ons van werving- en selectiebureaus doordat er bij jouwtestvacature.nl gewoon rechtstreeks contact is tussen kandidaten en opdrachtgevers. Jij krijgt open cv’s en de kandidaat weet vanaf het begin al voor welk bedrijf hij kiest.

Onze unieke werkwijze levert vele voordelen op! Hieronder lees je de belangrijkste. Je kunt ook onze brochure downloaden.

Specialist in test

Wij houden ons bezig met test, en alleen met test. Hierdoor weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt, kennen we de laatste technologische ontwikkelingen en zijn we een gedegen sparringspartner voor jou. Door onze ervaring en kennis weten we bovendien precies wat werkt bij het binnenhalen van een kandidaat en wat niet. Wij doen niet van alles een beetje, maar alles op test gebied.

Het best vindbaar

JouwTESTvacature.nl is niet voor niets dé test vacaturesite van Nederland. Het is namelijk de best vindbare test vacaturesite op Google! Zo komt elke werkzoekende test specialist dus gemakkelijk bij ons terecht.

Open en transparant

Onderzoek heeft uitgewezen dat recruitmentbureaus 90% van de vacatures plaatsen op andere vacaturesites. Hierdoor krijg je een vertroebeld beeld van het aantal vacatures, verschuift je eigen vacature onnodig snel naar pagina 10, is er weinig tot geen transparantie voor de kandidaten bij het solliciteren en reageert de test specialist veel minder snel gezien de steeds slechtere naam van de recruitmentbureaus.
 
Bij JouwTESTvacature.nl kunnen daarom alleen directe werkgevers hun vacatures plaatsen. Recruitmentbureaus worden niet toegelaten tot jouwtestvacature.nl en kunnen zodoende de site niet vervuilen met hun vele -vaak niet eens daadwerkelijk openstaande- vacatures. Dit maakt JouwTESTvacature.nl eerlijk, open en transparant.

Proactief Resource Team

JouwTESTvacature.nl is de enige vacaturesite met een eigen Resource Team. Dit ervaren team benadert via ons grote en voortdurend groeiende netwerk proactief potentiële kandidaten passend bij jouw vacature en woonachtig in de regio. Dit betekent dat je niet alleen sollicitaties ontvangt van actief werkzoekenden, maar ook van latent werkzoekenden: mensen die goed op hun plaats zitten en niet actief solliciteren, maar wel openstaan voor een leuke nieuwe uitdaging.

Dit maakt het mogelijk om de openstaande vacatures binnen relatief korte tijd in te vullen met uitsluitend de beste kandidaten.

Alle zorg uit handen

JouwTESTvacature.nl draagt zorg voor vele administratieve zaken waaronder het plaatsen van de test-vacatures. Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij JouwTESTvacature.nl. Ons ervaren advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site. Verder houden wij de kandidaten feedback, het aantal sollicitaties, het aantal views, het aantal reacties en de ratio's hiervan voor je bij.
 
Zo heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden!

Vergroot je naamsbekendheid

JouwTESTvacature.nl biedt vele mogelijkheden voor Extra Exposure, zoals je eigen banner, bedrijfsprofiel of logo op onze website. Hiermee krijg je niet alleen extra veel sollicitaties binnen korte tijd, maar je vergroot er ook je naamsbekendheid mee!
 
Adverteren op JouwTESTvacature.nl is een zeer gerichte manier om je organisatie onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe lang jouw exposure online staat. De effectiviteit (aantal clicks / impressies) is precies te volgen en de resultaten zijn direct inzichtelijk te maken. Zo bereik je een groot publiek van test-specialisten met meetbaar resultaat!
 
Klik hier voor alle mogelijkheden.

Verrassend lage prijzen

JouwTESTvacature.nl is gemiddeld 85% goedkoper dan werving- en selectiebureaus! Bovendien betaal je alléén voor een kandidaat wanneer je zelf besluit om deze door ons aangedragen kandidaat in dienst te nemen.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen.

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: